Elämä asettaa eteemme haasteita koetellaakseen                                                        rohkeuttamme ja muutoksenhaluamme , kun osaamme vähiten odottaa

               REISS- MOTIVAATIOPROFIILI                    Uusi, ainutlaatuinen menetelmä työhyvinvoinnin edistämiseen, motivoivaan johtamiseen, tiimi-         ja muutosvalmennuksiin, stressin vähentämiseen ja tueksi elämäntapamuutoksiin                                                       

Reiss-Motivaatioprofiili

Tietoisuus omista luontaisista motiiveista auttaa ymmärtämään omia valintoja Kun tiedät mikä sinua todella motivoi, voit muuttaa elämäsi haluamaasi suuntaan - Steven Reiss

YKSILÖPROFIILI

Mitkä asiat ovat sinulle oikeasti tärkeitä? Menestys työssä, varallisuus, perhe? Entä terveys? Mikä tekee sinut onnelliseksi? Mikä  oikeasti motivoi ja vie eteenpäin? 

Miksi elämäntapamuutosten tekeminen on niin vaikeaa? Varsinkin kun kyse on terveyteen liittyvistä muutoksista, terveyden palauttamisesta, ja stressin vähentämisestä.  Reiss- motivaatioprofiili on yksilöllinen kuin sormenjälki. Oman ytimen, itsensä, tavoitteiden, arvojen ja motiivien perinpohjainen tunteminen auttaa meitä tietämään miksi teemme muutosta ja miten.  Pelkkä tieto ja oivallus ei riitä ongelmien ratkaisemiseen, vaan omaa käyttäytymistä tulee myös muuttaa.

Tunne asioista pohjautuu omaan arvomaailmaamme jotka ovat meille tärkeitä ja motivoivia, siksi oman sisäinen motivaatiorakenteen tunteminen auttaa käyttäytymisen muuttamisessa.

Kun haluamme muutosta myös mielemme tulee olla muutoksessa mukana. Stressin vähentäminen ja elämäntapamuutosten tekeminen Reiss- motivaatioprofiilin avulla sopii niin yksilöille kun yrityksille. Hyvinvoiva työhteisö on yrityksen voimavara.

Yrityksille 1/2 päivän ja 1-2 päivän hyvinvointivalmennuksia sekä yksilö- ja ryhmävalmennuksia stressin vähentämiseen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta yksilöprofiilista sinulle tai työyhteisölle sopivasta valmennuspaketista

Työhyvinvointikoulutukset


Yhteistyökumppaninani yrityskoulutuksissa on kouluttaja, RMP motivaatiovalmentaja, taideterapeutti, (työ)hyvinvoinnin asiantuntija Elina Jalonen. Lue lisää www.oivaltaen.fi. 

Motivoidu palvelut tarjoaa työhyvinvointikoulutuksia yhteistyössä Oivaltaen palveluiden kanssa. Koulutukset voidaan toteuttaa puolen päivän tai koko päivän koulutuksina. Tutustu koulutus tarjontaamme kuvan alla olevan linkin kautta.

Ota yhteyttä ja räätälöidään yrityksellenne sopiva koulutuspaketti.