KURSSIT,  LUENNOT JA TAPAHTUMAT                                                                                                                                                                       

Stressipaja Turussa

11.10 ja 22.11 klo  16.30-20 

                                              Yritystalo Kipinä, Maariankatu 2, Turku

Keväälle suunniteltu stressiluento siirtyi tulevaisuuteen mutta nyt olemme saaneet tilalle vielä parempaa eli intensiivisen ja tehokkaan pienryhmävalmennuksen.  Ja vetäjänä tietenkin alan huippuasiantuntija, lääkäri Ville Pöntynen Lupaus Health:istä!

Jos löydät itseltäsi samoja oireita joita Ville kuvaa tekstissään, kannattaa ilman muuta osallistua.  Ja vaikka stressi ei juuri nyt kolkuttaisikaan ovella, saat erinomaisia vinkkejä miten voit toimia ennaltaehkäisevästi. 

Pitkään jatkunut krooninen stressi on salakavala terveyden romahduttaja ja siitä toipuminen voi viedä jopa vuosia. Se saattaa laukaista monia pitkäaikaisia kroonisia sairauksia joiden hoitaminen on vaikeaa stressaantuneena.  Lohduttavinta on,  että stressistä  toipuminen on mahdollista oikeilla tutkimuksilla, opastuksella ja ohjauksella. 

Tartu nyt tilaisuuteen ja varaa paikkasi Lupaus Healthin sivuilta, www.lupaushealth.fi/stressipaja!
ELÄMÄÄ BURN OUT´ JÄLKEEN-

KYNTTILÄ LOPPUUN PALANEEN TILALLE         

                       

Stressi on osa nykypäivän arkea ja yhä useampi kärsii jonkinasteisesta stressistä. Jopa joka neljännellä  työikäisellä suomalaisella  on erilaisia  työuupumusoireita, kuten väsymystä, muisti-, uni- ja keskittymisvaikeuksia. Ja mikä pahinta, kroonisen stressin jäljet voivat näkyä myös aivoissamme. Krooninen stressi on siis vakava asia ja se tulee tunnistaa ajoissa.  Se on ylikuormitustila, jossa palautumista ei tapahdu riittävästi suhteessa kuormitukseen. Stressi on monien  psyykkisten ja fyysisten  terveysongelmien aiheuttaja ja sen vuoksi yhä useampi työikäinen joutuu olemaan poissa töistä. Työuupumus itää aina kauan, voi jopa yllättää monet. Stressi ei ole yksistään työikäisten ongelma, se on viruksen lailla levinnyt myös koulu- ja lukioikäisiin joilla myös uupumuksen oireita. Vakavasta burn out´ista toipuminen voi viedä jopa kaksikin vuotta.


Ville Pöntynen on lääkäri, joka tunnetaan erityisesti haastavien terveysongelmien ratkaisijana. Biokemian erityisosaaminen yhdistettynä perusteelliseen ongelmien syiden selvittämiseen on auttanut monia potilaita saamaan jälleen terveytensä takaisin. Ville Pöntynen on tuttu myös tämän kevään TerveysSummitista.

Ville saapuu luennoimaan Turkuun keskiviikkona 8.5. 2019 stressistä, uupumuksesta ja miten toipua loppuun palamisesta. Saamme kuulla myös mielenkiintoista "dataa" Villen omien stressitasojen seurannasta Moodmetric-älysormuksella, joka mittaa erityisesti kognitiivista ja emotionaalista stressiä. Mittauksen antama data auttaa tunnistamaan kuormituksen ja palautumisen lähteitä.

Tältä luennolta saat "uuden kynttilän palaneen tilalle" eli konkreettisia keinoja toipua loppuun palamisesta. Tai jos burn out on vielä kokematta, näillä ohjeilla vältät sen varmasti!

Suora- ja selkeäsanainen Ville Pöntynen selittää luennolla, miksi stressi saa vatsan vääntelemään, vie yöunet ja aiheuttaa lopulta järjettömän uupumuksen, johon lepääminenkään ei enää auta. Ville tarjoaa konstit asioiden kuntoon saattamiseen.

Samalla saat ohjeita:

  • stressitasojen mittaamiseen mm. Moodmetric-älysormuksen avulla
  • vinkkejä ongelmat paljastavista verikokeista
  • vinkkejä muista mittaus- ja palautumismenetelmistä

Luennon järjestää Motivoidu palvelut  yhteistyössä DOBE hyvinvointivalmennukset.fi kanssa ja  mukana myös Natura Media ja Aboa Medica.

Elämää burn out´n jälkeen - kynttilä loppuun palaneen tilalle

                                                      8.5.2019 klo 18 - 20.30

                                  LOUNATUULET YHTEISÖTALO ry, Läntinen Pitkäkatu 33, Turku

                                       LIPUN HINTA: 25 €

                                       Tätä et voi jättää kuulematta, tervetuloa!

                                       Luennolle osallistuneille luvassa erikoistarjouksia.

Ilmoittautumiset  luennolle alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla motivoidu@gmail.com 23.4. mennessä tai p. 040 504 8413. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi ohjeet luentomaksun suorittamisesta.


HUOM!!!! VALITETTAVASTI LUENTO SIIRTYY MYÖHEMPÄÄN AJANKOHTAAN! Ilmoitamme uuden ajankohdan motivoidu palvelujen facebook-sivustolla sekä nettisivujen kurssit ja luennot osiossa.