MISTÄ KAIKKI ALKOI...          


Olen Irmeli Viljanen,  Motivaatio- ja stressivalmentaja, Health coach. Peruskoulutukseltani olen erikoissairaanhoitaja ja takana on pitkä monipuolinen ura terveydenhuollon eri sektoreilta Suomesta ja Sveitsistä. 

Kehon ja mielen toiminta  sekä  sairauksien ennaltaehkäisy ovat olleet suuri kiinnostukseni  kohde koko urani ajan. Parisenkymmentä vuotta sitten aloin lisäkouluttautumaan ja  olen perehtynyt geeniperimään, ravitsemukseen ja erityisesti kroonisen stressin aiheuttamiin ongelmiin. Sukelsin siis ihmisen biokemiaan, suoliston ja aivojen toimintaan sekä stressin, niin hyvään kuin pahaankin maailmaan. Olen käynyt vuosien varrella monimuotoisia stressinhallinta -ja rentoutuskoulutuksia.  Olen myös lisenssioitunut Senshin Do-ohjaaja. 

Mielestäni mikään ei ole sattumaa, uskon siihen että kaikilla kohtaamisilla ja tapahtumilla on tarkoituksensa, jotka ohjaavat elämämme polkua ja suuntaa.

Yksi tällainen sattuma tapahtui vuonna 2006 joka johdatti minut Mindfulness- uranuurtaja Leena Pennasen järjestämälle Jon Kabbat-Zinnin luennolle Turussa, joka vei mennessään Mindfulnessin maailmaan. Suoritin tuolloin metodin peruskoulutuksen ja sen harjoittamisesta tuli minulle elämäntapa.

Maailma muuttuu kaikenaikaa ja joskus tuntuu hengästyttävältä pysyä menossa mukana. Myös terveydenhuoltomme on muutoksen kourissa.  Oman yritykseni syntyyn ovat vaikuttaneet halu auttaa ja olla tukena yksilöllisissä muutosprosesseissa terveyden edistämisessä ja ylläpitämisessä. Terveys ja terveenä pysyminen tämän päivän maailmassa alkaa olla jo taitolaji. Omakohtaiset kokemukset terveyden palauttamisesta ovat innostaneet tutkimaan ja etsimään lisää tietoa miten se on mahdollista, vaikka jo olisimme sairastuneet. Kaikkea emme voi aina parantaa mutta voimme helpottaa oireita ja oppia hyväksymään uusi elämäntilanteemme. 

Erilaiset kohtaamiset ja sattumat ovat siis johdattaneet polkuani kehittämään ammattitaitoani uusille urille.  Matkan varrella on löytynyt mahtavia yhteistyökumppaneita, joiden kanssa mahdollistamme  muutostasi ja löydämme parhaimmat ratkaisut sinun hyvinvointisi tueksi. 

 


Erik.sairaanhoitaja, Aluepäällikkö Resqsafe Finland Oy

RMP-Master, Reiss Motivaatiovalmentaja®

Moodmetric-valmentaja

- Tietoisuustaito-ohjaaja (Mindfulness MBSR/Leena Pennanen, Integrum Instituutti, Turku)

Senshin Do Lempeää liikuntaa ohjaaja

Tuote-ja myyntiedustukset

Kielitaito: englanti, saksa ja suomi